Skip to main content

Kontaktirajte nas

Naišli ste na problem prilikom kupovine ili imate dodatna pitanja vezana za proizvode, plaćanje ili dostavu?

Pišite nam i mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku i pomognemo Vam da rešite problem!

Potrudili smo se da Vam na ovoj stranici pružimo odgovore na najčešća pitanja vezana za plaćanje i dostavu proizvoda, a za sva ostala pitanja, kao i za uputstvo za pronalaženje pravog modela i veličine za Vas, pogledajte stranicu Najčešća pitanja.

Telefon: +381 61 2197086

Email: office@lulufashion.rs

Radno vreme: Pon-pet 09:00-17:00

Pitanja vezana za dostavu

Da li postoji mogućnost dostave?

Dostava je moguća na teritoriji Republike Srbije. Dostavu obezbeđujemo preko partnera Post Express.

Koja je cena dostave?

Cena dostave zavisi od težine parketa koji je poručen u skladu sa cenovnikom kurirske službe Post Express.

Koji je rok isporuke proizvoda?

Rok isporuke je 2-3 radna dana od dana prihvatanja porudžbine, u skladu sa rokom isporuke kurirske službe Post Express.

Da li postoji opcija besplatne dostave?

Za sve iznose kupovine preko 5.000 dinara, obezbeđena je besplatna dostava na teritoriji Republike Srbije. Dostavu obezbeđujemo preko partnera Post Express.

Pitanja vezana za plaćanje

Koji načini plaćanja postoje?

Na sajtu Lulu Fashion plaćanje možete izvršiti isključivo putem platnih kartica. Za više informacija o plaćanju platnim karticama pogledajte stranicu Uslovi kupovine.

Da li je plaćanje karticom sigurno?

Sve transakcije koje se obavljaju na našem sajtu su 100% sigurne.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce – AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

PCI DSS Standardi – AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.

Da li je moguće ostvariti popuste na kupovinu i kako je to moguće?

Popuste mozete ostvariti ukucavanjem KODA u polje “kupon kod” koje se nalazi na stranici Korpa, kao i na vrhu stranice Plaćanje. SVAKA kupovina preko iznosa od 2500RSD uz korišćenje kupon koda obezbeđuje popust!

Kako mogu dobiti kod za kupovinu?

Svi kupci koji su godinama kupovali u našoj radnji na Slaviji su putem SMS-a ili mail-a dobili svoj kod koji mogu da koriste pri svakoj kupovini. Za nove kupce je napravljen formular koji mogu popuniti i time se kvalifikovati za dobijanje KODA za popust.